Moc hezka basen, vis i ja se nekdy modlim ac jsem neverici a modlit se vlastne neumim, pouzivam jen svych slov. Nejen laska ale i vira nas poji, je to pravda.Pekne napsano.
19.04.2009 23:33:00 | carodejka
Hezká:-) Znáš písnišku od Karla Kryla ,,Děkuji"? Jestli ne, tak si jí najdi na internetu, jednak je dobrá a jednak zde jsou ,,jisté souvislosti" s tvojí básní.
19.04.2009 21:06:00 | Truffle