Anotace: Nenechám ji ztracenou v komentáři
Není napsanou ze vzpominek na originál...podle archeologických nálezů textů /Kumrán, ostraka, mnoho zlomků a citací, relativně velmi staré texty) to zcela prokazatelně není pravdou. Prostě tam není časový prostor k těm vzpomínkám...jsou známé nálezy, které jsou jen o málo mladší, než předpokládaný vznik...fakticky to tak je...
10.04.2009 18:30:00 | Ik