Krasne, psano ze srdce laskave a nezne,clovek se pozastavi nad temi versi, jejichz myslenka je hluboka jako studna.
19.04.2009 20:22:00 | carodejka
je to dobrý... jiný komentář mě nenapadá... nevím, jak komentovat báseň s takovouto tematikou... každý si v tom najde to svoje... líbí!!!
14.04.2009 15:22:00 | Stoneman