Připravený žák jsem už snad
Anotace: Hledání je podstatou naší bytosti, ale ...
Sbírka:
Co?
Připravený žák
jsem už snad
Listí zelené šeptá mi písničku,
očima dokořán v jiný svět se dívám,
louky symfonie zpívané přírodou
víly mi tajemství, osvětlit pomohou.
Zprávy zpívají ptáci záhadné,
koho je vlastně rozluštit napadne,
klíče kouzelné odemknou enigmu.
S každým chvilku pobudu,
poznání nabudu.
Svá přání odkládám
jak otrhaný šat,
všeho a ničeho
bych se měla vzdát,
abych došla
božské svobody.
Přečteno 488x
Tipy 13
Poslední tipující: Dao de, Holis, NikitaNikaT., floreciente, Weylin, 6thSun, Jana M., zlomeny srdce, danaska, Markéta Hl.
Komentáře (2)
Komentujících (2)