Kam vlastně
Kam vlastně
Jsme věční hledači
pouťových cingrlátek,
hledáme poklad,
ten ceny nejvyšší,
ale máme v tom tak trochu zmatek.
Klaníme se mrtvým chimérám,
očekávajíce věčnou spásu,
oslíci čekající na oprátku,
která je zavede na zelenou louku
vědouc nevědouc,
co vlastně chceme
a kam směřujeme.
Přečteno 552x
Tipy 17
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT., Weylin, labuť, Kapka, Bíša, floreciente, Jana M., destovecka, zlomeny srdce, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)