...
To, kde jsi byl
už skončila
cesta smrti
světlo svítí
když mu dovolíš
vidíš
tvé srdce je jiné
pomalu
stoupáš po schůdcích
háje stinné
ostrůvky v poušti
do srdce vpouštíš
rostou a sílí
blíží se k cíli
ne vlastní pílí
oblékl jsi šat bílý
synu můj milý.
Přečteno 485x
Tipy 5
Poslední tipující: Ik, spare, Jana M.
Komentáře (1)
Komentujících (1)