Anotace: ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Báseň, které hned tak neporozumím, tedy rozumím slovům, ale nejspíš plně nechápu tu podstatu... nevadí. Aj tak jsem si to přečetla, je to zajímavé.
24.04.2009 09:37:00 | NikitaNikaT.