Anotace: Přijel jsem z akce tak svělé, že mi to nedalo abych se ji nepokusil trošku popsat.
...myslím,že hledačů je hodně,jen máme mnoho žroutů času a málo sdílení se ....moc pěkné...
09.05.2009 11:12:00 | hasim
Hezky to z tebe tryská, ne nadarmo jsi vulkán. :-)) sonet, co? Ty já můžu!
03.05.2009 12:33:00 | Zasr. romantik