Rytíři černého světla

Rytíři černého světla

Anotace: Ti jenž druhých si necení ba pohrdají jimi - mají ty nejdražší dary po kterých sami lační...

Sbírka: Vzpomeň, i když mrak je na nebi, Slunce za ním svítí.

Rytíři černého světla
nechtěli uznat žádné jiné,
proto i když měli schopnosti a poznání,
každému tvrdili,
že je jen to jedno
černé světlo.
Jednou přišla malá slepá holčička
a všem s radostí oznámila
je tolik druhů světla
copak nevidíte?
Rytíři vytáhli své meče
a chtěli umlčet pravdu
a malá slepá holčička
radostně prozpěvovala
červená, bílá, zelená, modrá,
žlutá, hnědá, oranžová
a její rudá krev rozkvetla
na bílém koberci
zelené louky.
Autor Lady L, 09.05.2009
Přečteno 490x
Tipy 13
Poslední tipující: Emira, Markéta Hl., floreciente, Psavec, zlomeny srdce, Bíša, Stoneman, petříček, Zpátky, 6thSun, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Pravd je mnoho, ale ty podpořené silou jsou pravdivější.

09.05.2009 18:40:00 | petříček

líbí

Jedno velké moudro zabalené do křídel poezie.

09.05.2009 16:55:00 | kikis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel