SEDMERO KLÍČŮ
SEDMERO KLÍČŮ
Sedmero klíčů brány otevírá
možnosti vrátit se tam, odkud jsme vyšli.
Prvním snad je klíč pochopení,
že bez Lásky návrat možný není.
Druhým je Víra, která otevírá další bránu
k poznání, že věrnost
je zasvěcení, bez toho Lásky není.
Třetím klíčem je Naděje,
která nás živí na cestě.
Čtvrtým klíčem Moudrost je,
bez té nikdo neuspěje.
Pátým klíčem je poznání,
že důležité je nejen odhodlání,
ale taky konání
pomoci i obětování.
Šestým klíčem je pochopení,
že jedno jsme.
A tím posledním,
že odevzdat musíme všechno
LÁSCE
K PROMĚNĚNÍ
a opravdu nic si nenechat.
Přečteno 465x
Tipy 20
Poslední tipující: Emira, Bíša, Íá, losscar, floreciente, René Vulkán, Veselý Drak, destovecka, labuť, Psavec, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)