Anotace: Byla napsána na posvěcené půdě v kostele sv. Jánů v Brně dne 13.5.2009 při přípravě noci kostelů, která se koná 29.května jste zváni na prohlídku a nádherný duchovní zážitek. Začíná se dětskou mší v 17,00 přeji příjemný den.
Básnička jako taková-obsah je klišé..Hříchy,peklo,nebe atd,furt dokola..:-(
22.05.2009 08:11:00 | Weylin
Zajímavé..Mě se v každém kostele udělá špatně a musím rychle ven,jinak bych omdlel i když se mi architektonicky líbí-architektonicky-jinak se tam kumuluje i dost negativní energie,pokud není kostel postaven někým kdo věděl jak ji eliminovat.Lidé tam chodí když mají trápení a starosti "mluví k Bohu" o těch starostech a prosí o pomoc.Tím tam tyto mentální negativní energie nechávají a se mnou to pak cvičí.Proto do kostelů nechodím:-)Ale básnička je pěkná.
22.05.2009 08:09:00 | Weylin
jsme pořád na cestě, jsme poutníci povolaní k neustálé přeměně, krásně napsáno
16.05.2009 23:20:00 | Markéta Hl.
Nádherná báseň, pravdivá, poetická, takovou jsem dlouho nečetla! Přenesla jsem se v tvých verších do jiných dob, možná i do jiných sfér. Smékám před tvým dílkem a děkuji ti něho!
15.05.2009 07:57:00 | sluníčko sedmitečné