Za... milého... ?
Můj drahý
anděli strážný
který nade mnou
bdíš.
Já do rukou
svěřuji Ti toho
který mně samé
andělem tady
na Zemi je.
Jen Ty víš co
on nejvíc potřebuje a
po čem jeho
srdce touží.
Já prosím Tě teď
daruj mu co nejvíc
toho co já
vyprosit pro něj
u Tebe
nyní mohu.
Přečteno 342x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Lachailla, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)