Anotace: O velkých věcech co mnohdy dějí v skrytu
Krásná....je tak nějak prvoplánově krásná a roztomilá...mě se moc líbí proto tip :-)
24.05.2009 12:10:00 | Lady Carmila
Básnička je pěkně napsaná to jo,jen ten obsah..Tomu že se Ježíš narodil někde na seně už nevěří ani teologové,je to sice hezká,ale pouze zbožná představa.Ale za básničku dávám tip-líbí se mi.
22.05.2009 08:03:00 | Weylin