Anotace: Bázeň před Bohem znamená nenávidět zlo, nenávidím pýchu, povýšenost, cestu zlou a pokrytecká ústa. Přísloví 8/13 (část bible)
Existuje dobro a zlo, není to jedno a to samé.A je důležité milovat dobro a nemít rád (nenávidět) zlo.Rodič se taky nikdy nesmíří s tím, že jeho dítě má rakovinu a nebude rád nebo vůči té rakovině lhostejný. Spojovat dobro se zlem dohromady se dá jen teoreticky, v běžném životě to nejde, běžná realita života se takové filozofii vzpírá. Člověk podle toho nedokáže žít...
10.07.2009 18:44:00 | Ik
Nenávist je vždycky nenávist at´ už oddůvodněná nebo ne.Není ty a nenávist-ty jsi nenávist sama,pokud jí cítíš-z jakkéhokoliv důvodu.
10.07.2009 12:18:00 | Weylin