Naděje je !
Anotace: Na pořádnou anotaci je tady málo místa. Stejně bych to ani nedovedl vyjádřit.
Člověče !
člověče, jenž jsi bez srdce
ty máš srdce
takové ale jako kámen je
poslouchej, je naděje
je někdo
kdo může a chce a má rád
možná jsi již o něm slyšel
povím ti, i já jsem vyšel
ze stejného jako ty
z beznadějné temnoty
přesto naděje je
Ježíš opravdu je
a co ti mám více psát?
věřím, že On opravdu je kamarád
a dokonce i moje tváře
častěji a častěji
radostí se usmějí
větší a větší mám naději
Ježíš aby zemřel přišel
právě za mne za tebe
osvobodit hříchem jaté
pozvat všechny do nebe
těší se i na tebe
a aby jsi s ním mohl být
musíš se znovu narodit
"každý, kdo věří, že Ježíš je Kristus, je zrozen z Boha"
a kdo by věřit chtěl
může Boha poprosit
aby se mohl znovu narodit.
Přečteno 501x
Tipy 8
Poslední tipující: ilona, susana načeva, hellla, Ik, carodejka
Komentáře (2)
Komentujících (2)