Každý táhnem ten svůj kříž
Anotace: v roce 33 n.l. .....
Každý táhnem ten svůj kříž
Jdem,vláčíme tůru dlouhou.
Panenská lázeň končí..
Přichází den z posledních…
K výšinám se cesta stáčí…
Rozřešení nesem na bedrech svých
Právě proběhl soud poslední..
Král Herodes soudce i kat rozhodl
Za nás….
Každý táhnem ten svůj kříž
Je slunný den, nám se krátí…
Měsíce už neuvidíš..
Všechno končí….
Karty jsou rozdány
Přežijí vyvolení
Odcházíš bez předsudků
Tento Svět, pro tebe není!!
Zaplatíš za názor jiný.
Cenu nejvyšší!
Život nikdo nevrátí ti
Máš klid na duši.
Vstanou noví bojovníci
„ Za odkaz tvůj ! “
Myšlenky tvé posílí v jejich srdcích
Zažehne plamen odhodlání.
Jen krev, slzy a …sůl !!!!!!
Přečteno 462x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, staruska, Radek.oslov.Šafárik, WAYWARD, bejbyyyy, Květka Š.
Komentáře (3)
Komentujících (3)