slavnostní den
Anotace: ..křtiny v slavnostní den těla a krve Páně...
...
tisíce slůvek nevinných
co ukrytá jsou
v něžných lístcích okvětních
kroky v modlitbě skryté
tiše pošlapou
jakou má asi cenu
na miskách vah tato chvíle?
pokorná slova
s úctou jen šeptaná
až k trůnu jeho jistě doletí
dnes znamením Pána
ctihodná ruka Ti žehná
a Ty poprvé
v rodinu božích dětí
vstoupit smíš
celé mé bytí plní ted pokoj
a v srdci mém tančí
radostné vteřiny v objetí
děkuji za lásku
s jakou k nám shlíží
že právě já
mohu tím hrdým otcem být
...
Přečteno 408x
Tipy 10
Poslední tipující: Házté, Mbonita, carodejka, Psavec, Emira, V.N.Losinský, ziriant
Komentáře (2)
Komentujících (2)