Anotace: Co člověku je platno v povodeň s vědrem vyjít, do ohně s holíma rukama se vrhnout a pěstí nebi hrozit za ta krupobití?
Sbírka: Smyšlenky blázna.
Nadherna modlitba, modlim se s Tebou v duchu za vsechny ty lidicky i ja jsem smutna z toho velkeho nestesti.
02.07.2009 00:27:00 | carodejka
Je to pěkné,ale lépe než prosit nějakého problematického boha,je lepší asi se snažit pochopit a porozumět životu,což může být jiný název pro to nezměrné..
01.07.2009 10:07:00 | Weylin