Zapálení víry
Zapálení víry
Víra, odhodlání
Láska…není k mání
Ať anděl smrti tančí tango
na mém hrobě
To stejně je všechno
kvůli tobě!
Nemám zdání žádné,
Že tomu tak není.
Stejně nejsi
Z vyvolených!
Velký bratr
Zakáže ti všechno !
Zbaví tě požitků
Zbude jen techno!
V jeho dunění
najdeš sebe!
Hlava rozskočí
Procitne nebe !
Věříš, že příště
Bude lépe !
Čibuk zapálíš si
Na mlatě !
Pak jenom z povzdálí
Plamenům přihlížíš
Voda nestačí,
Rodičům ublížíš !
Rodičům ublížíš !!
Přečteno 385x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, staruska, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (2)
Komentujících (2)