Každý má nějaký názor, to je jasné. Na to má každý právo, ale ohledně věcí víry a Boha jde o porozumění a ne o předkládání chybných doměnek.
05.07.2009 20:49:00 | Anne Leyyd
Anne: Já myslím že je dobře, že máte jiné názory, ne špatné- jiné :)
...a psát o věcech, kterým nerozumíme nám může pomoci porozumět .)
05.07.2009 19:10:00 | Pohjolanka
Myslím, že máš zcela zkreslený pohled na víru. A skládat báseň nebo jiné dílo o věcech kterým pořádně nerozumíš není zrovna nejlepší nápad.
05.07.2009 13:30:00 | Anne Leyyd