Hvězdy v lese
Když noc se vkrádá do lesa,
stromy si šeptají
a tmavnou modrá nebesa,
utíkám potají.
Zajíc začal zívat
a srnky už šli spát,
na hvězdy se budu dívat
a v úžasu tam stát.
Jak ohromný je ten svět
tak krásný jako květ.
A to vše je v Boží moci,
slunce ve dne, měsíc v noci.
Přečteno 441x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
Komentáře (0)