Zvedám se z prachu Já prach
bez tebe jsem jen nic - ego
a s tebou jsem krása života
krev a tělo
co v zázraku oběti dát ti vše chtělo
a jen v tichu čeká na tvé svobodné ANO...
ST, skvostná
jako v té súfistické básni:
"Co jsem, jsem pouze s tebou, milý rozmilý
když nás dva v jedno šťastně spojili
Nejsem, nebudu-li já, do tebe se ztratím
a jen v tvé záři svítím, žiji-li"