Anotace: ...
Není to špatné,myslím,ale teď mně napadlo,když Bůh udělal z Adamova žebra Evu..nebylo to vlastně klonování?:-)
27.07.2009 18:48:00 | Weylin
Tajemství veliké skrývá žena
z žebra prý je stvořena
najdeš v ní třpyt hvězd
jen ten správný se jimy umí nechat vést
najdeš v ní vichřici i vánek
vůní blínu i heřmánek
oheň který hřeje
vodu která k životu spěje
a taky vtip s kterým je ti líp
Pozor jen nesmíš překročit mez
jinak bude bitva - litá řež
tak se hochu milí lumpáren střez...
23.07.2009 12:55:00 | Lady L
zaujímavo spracovaná biblická vec, k zamysleniu a zamyslieť sa nikdy neuškodí
21.07.2009 23:18:00 | Juraj Hrom
I v té nejpoddanejší Evě,
je taky ukrytá i Lilith,
když ta vzbudí se ...
tak Adam se nestačí ani divit
21.07.2009 14:57:00 | Romana Šamanka Ladyloba