Tahla se ti povedla prvotřídně! Např...hrboly od kolen,vyplivlá hostie, líhala slzou zem...a mohl bych to opisovat klidně dál. Jedinej verš mi zaskřípal a to trpěn a hrobem. Ale tím nechcu říct, že bych vymyslel při zachování smyslu a děje něco lepšího. Každopádně je tvoje básnička pro mě pastva a po přečtení jsem přecpán a trávím.
27.07.2009 10:24:00 | René Vulkán
...jak jsme si blízcí
tak jsme si vzdálení
podobné představy
rozdílná řešení...
...představuji si vzrušující diskusi na tvá témata...doufám, Franto,že se uskuteční...ST! :-)))
25.07.2009 13:47:00 | Mario de Janiero
Ále ..sákryš , umíš setsakramentsky shrnout životní realitu nevzdávajícího se človíčka. Hezky povzbudivědeprimující..holt .. osud.Dík.
25.07.2009 13:32:00 | jima