V Betanii
Anotace: apokryf dle Jan 12/1-8
Za stolem sedím
Úžasem hledím
Nardové vůně
Plný je dům
Marie brečí
U nohou klečí
Ježíšových
Vlasy je stírá
Nohy mu líbá
Rozbitá nádobka
Vůni šíří
Mé srdce pláče
Bojácné ptáče
Stisknuté rty
A tváře pohoršené
Nenávidím se, že
závidím…
závidím…
Tak strašně závidím…
A Tvůj hlas jemně zve
Šimone… tak pojď
klekni
teď je přece řada na Tobě…
Přečteno 510x
Tipy 3
Poslední tipující: Agniezka, jedam
Komentáře (0)