Modlitba
Anotace: chtít a moci je někdy velké dilema
Pane můj
prosím
dej mi sílu
a důvěru svou.
Abych dál mohla jít.
Svět nechci mněnit,
jen ztratila jsem víru.
Pár let mi přej,
snažit se budu lépe žít.
Odpusť.
Já moc to neuměla.
K prameni hlouposti
chodila jsem pít.
To co se změnit nedá
já přece měnit chtěla,
co změnit by se dalo
to nechala jsem být.
Nenech mně bloumat
zbytečně mou duší
a přikaž mysli
poslušnost.
Budu už hodná
jak patří se
a sluší,
zbav mně mých
slabostí.
Ty máš tu moc.
Přečteno 533x
Tipy 26
Poslední tipující: Jarka, Elza511, Giginka, Juraj Hrom, Bíša, NikitaNikaT., Radek.oslov.Šafárik, j.c., Mbonita, jedam, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)