Anotace: Prosím, příliš se neohlížejte na formu. Niternou zpověď nelze okleštit....ale jinak příjmu všechny připomínky
Já se o sebe starám dost obstojně, to se neboj. A na zásahy vyšší síly se opravdu ve svém životě nespoléhám. Chtělo by to číst náboženskou tématiku s trochu menším despektem. V té básni šlo o projevení úcty k oduševnělé a moudré bytosti, kterou svět podle mého názoru nepochopil úplně přesně.
08.08.2009 16:05:00 | Shia
Co tak přestat furt někoho prosit nebo u někoho žebrat a začít se starat sám-a ?:-)
08.08.2009 13:22:00 | Weylin