Chvalozpěv Bohu

Chvalozpěv Bohu

Bože, před tvou tvář
ach, oslepuje mne tvá lásky zář.

Pane, děkuji, že klečet před tebou mohu,
že mohu oslovovat a prosit mnou touhu.

Bože, jak ti děkovat,
že sis nás vyvolil milovat,
že chceš si nás k svému srdci zvát.

Bože, já říct neumím
-ach tak jsem nicotný-
že ty jsi pro mě kyslík k dýchání nutný.

Ach Bože svatozáři tvé,
se držím jako rybka matčiny ploutve.

Bože, má skálo,
jak jsem hříšný,
jak jsem proti tobě málo.

Bože můj hrade nejpevnější
odpusť mi, odpusť!
Králi, ó nejvznešenější.

Ó, Pane můj, Pane
ať jen Tebe miluji,
ať mě vítr jako holubici k holubici přivane.

Děkuji Ti, ó můj králi,
že jsi mne pozval na návštěvu,
že se mohu modlit a přidat se k andělskému chvalozpěvu.
Autor L. Šebestián Borský, 14.08.2009
Přečteno 440x
Tipy 2
Poslední tipující: ewon, Agniezka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Buď sám Sobě světlem..;o)

14.08.2009 12:33:00 | Agniezka

:-)

14.08.2009 10:11:00 | Weylin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí