Nepíšeme verše
Anotace: po dlouhé době pár veršů. nemám čas přemýšlet tolik jako dříve...nad hloupostmi
nemám ti psát verše
neboť v tmách se ztratí
co Osud nám odňal
to Bůh opět vrátí
když sevřeš růženec
kostky v druhé dlani
spolu poběžíme
po nebeské pláni
jsme věřící či ateisti?
jsme mlčícími antikristy
nemáš mi psát verše
neboť ty Bůh vidí
u srdce zabolí
nad zrádností lidí
spíše budem žíti
ve víře ukryté
deset přikázání
naše rýmy vryté
jsme věřící? či ateisti?
jsme mlčícími antikristy
nepíšeme verše
Přečteno 392x
Tipy 6
Poslední tipující: Blana, enigman, Tacca, v.hercik
Komentáře (1)
Komentujících (1)