Víš kdo jsem
I.
Jsem kamenem i pápěřím
směju se i láteřím
a jen Ty víš
jak mi je v tvé náruči
na kterou tak často zapomínám...
II.
když se mi tu už nechtělo být
a v duši jsem neměla klid
jen jsi mě něžně sdělil tajemství
...
neste mě v srdci
a Já ponesu Vás
v každý čas...
III.
A pak krůček za krůčkem
učil jsi mě vnímat svět
tolik podivuhodný
laskavý i bláznivý hned
...
IV.
jen mohu říci díky
a znovu prosit v modlitbě
za sebe i za jiné
o světlo Tvé do našich životů
a v klidu tvé pokory
sejmout můžu okovy
strachu - nesvobody,
která svírá srdce naše
a zas mohu děkovat ...
Přečteno 520x
Tipy 11
Poslední tipující: poetická ilona, Markéta Hl., Juraj Hrom, malý lachtánek, carodejka, danav
Komentáře (5)
Komentujících (4)