Cesta
.
.
.
budu ti házet drobečky svých snů
abys našel cestu ke mě
jednou snad zatoužíš mě hledat
schovaná v labiryntu
kde Minotaurus čeká na srdce znavená
vysvobodí je jen ten
co se nezalekne rozvinout klubko lásky
a křídla spolu vytvoříme ze svých dechů
jen nesmíme zapomenout na varování desatera
že hřích zničí vše co se mu dostane do rukou
Přečteno 512x
Tipy 24
Poslední tipující: Markéta Hl., Juraj Hrom, malý lachtánek, Hazentla, carodejka, Veru, floreciente, Kubino 2, enigman, Bíša, ...
Komentáře (6)
Komentujících (5)