Poušť
Vyveď mne, Pane můj, do pouští
ať moje srdce svět opouští
Egypt mi ze srdce vyprosti
40 let mne uč věrnosti
Vyveď mne, Pane můj, do nouzí
srdce mé se Ti nevzpouzí
chci být na Tobě závislý
na luxus mé srdce nemyslí
Dej, Pane, srdce čisté
jen v Tobě samém jisté
vyprosti ze zlatých klecí
vyveď mne do nových věcí
Přečteno 441x
Tipy 1
Poslední tipující: René Vulkán
Komentáře (1)
Komentujících (1)