Tajemné křižovatky
Anotace: Žili jsme už kdysi dávno?Kdo ví,je něco mezi nebem a zemí.
Tajemné křižovatky
minulost a zase zpátky
Být či nebýt
Vědět čí nevědět
stačí se zasnít
nebo zahledět
Snad žila jsem již před sto lety
kdo z nás zná tyto tajemné světy?
Toulky minulostí
Toulky v čase
Jsme jenom hosti
přijdeme zase
snad...na pozvání
pro poznání
smrti a života na rozhraní
Je třeba mít dobrozdání?
Na dlouho či krátce?...
Nakonec...Spi sladce
Přečteno 493x
Tipy 8
Poslední tipující: zelená víla, danaska
Komentáře (3)
Komentujících (3)