Anotace: meditace
...věčné otázky bez odpovědí a do toho magické ale uklidňující šplouchání vln ... nádhera!
18.09.2009 12:01:00 | Jiparo
hmmm opravdu se ti povedla
Můza si odlétla
to včera ráno
líbá teď jiného
veršovat - není mi dáno
snažím se lapit ji do sítě literek
má mysl plná je rezavých veverek
skáčí si z vesela po křížích večera
mraky jak rolety myšlenky popletly
dech se mi tají
myšlenky zrají
polapí mě múzy
a budu zas v ráji
17.09.2009 19:26:00 | Lady L
Neviem,či klenot v lotose
či na morskom brehu
či na striebornom podnose
mám Ti priniesť nehu...
17.09.2009 11:14:00 | džemo