Pyšný rebel
Ke kříži přibité
umírá odkryté
mé staré já
ten pyšný rebel
co bude se mnou dál
to kdybych věděl
zmítá se a bojuje
škemrá, smlouvá, slibuje
falešně se lituje
moje srdce nezjihne
už se smrti nevyhne
Moje pusa pokrytecká,
hříchy šeptem vyznává
kroutí se a nechce se jí
Ježíš ale vyhrává
Rudé tváře zahanbené
hříchy pusou odhalené
neposlušnost umírá
už se Bohu nevzpírá
Každý den ho znovu svléknu
a ke kříži přibiju
nesnesu ho, svévolníka,
všechny hříchy odkryju
I kdybych ho musel hubit
každý den až do smrti
pýchu, vzpouru, neposlušnost
nenechám už v sobě žít
Přečteno 526x
Tipy 13
Poslední tipující: sluníčko sedmitečné, Findë, Danger, Divoženka1, René Vulkán, ilona, Jackie3, labuť, al-pacino, WAYWARD
Komentáře (3)
Komentujících (3)