Buďme jako děti!
Anotace: PRO VŠECHNY PISÁLKY
Jsme dětmi poezie!
Dítětem poezie jest báseň.
Dítětem básně jest úvaha.
Dítětem úvahy jest meditace.
Dítětem meditace jest tradice.
Dítětem tradice jest bádání.
Dítětem bádání jest velké vědění.
Dítětem vědění jest inteligence.
Dítětem inteligence jest moudrost.
A moudrost jest dítětem veškerých Bohů!
Přečteno 499x
Tipy 5
Poslední tipující: zzlatý, PANGÁSIUS, L. Šebestián Borský
Komentáře (5)
Komentujících (3)