Anotace: ..opět z cyklu: nočního předUsínání..
Sbírka: ..noční předUsínání..
na dvanáctou kdo usedne židli
atributů kdo nelekne se zlých,
anděl nesvál dosud svými křídly
ty teskné tóny do snů procitlých
***
Jiří senior
08.10.2009 21:13:00 | j.c.
dvanáct panen
v miskách průzračných
nabídlo ti
pravdu,lásku,smích
něhu,vášeň ,hřích
bolest,sílu
a víru
v nebe,druhé,sebe...
v tanci
na podpatcích eleganci
tvé duše...
ST
08.10.2009 18:10:00 | Mbonita