Věřím, tedy jsem?
Anotace: Věnováno mému Osobnímu bohu..
Stíny se míhají,
Plameny stravují,
/mrtvolu/
Oběť pohanské modle
se sekyrou v ruce.
Udusaná hlína, stovky nohou
Co jsou zač ti bohové,
Jaký je důvod života?
Co je zač ta země,
po které chodíme?
/peklo i ráj/
Vše skončí, zacelí se
Nebe bledne
Když sedm bude
spojeno v jedné
Přečteno 431x
Tipy 8
Poslední tipující: Vlk v rouše, Fenceless, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)