Adame, tebe nenávidím!
Anotace: Proč bych tě taky měl milovat, kvůli tobě jsem v dědičném hříchu....díky Ježíši, že jsi zde
Adame, nenávidím tě,
nenávidím, nenávidím,
pryč s tebou a jablkem tím...
Tebou opovrhuji,
zavrhuji tě, zavrhuji,
pryč odejdi za tu tůji...
Dědictví tvé,
vskutku je tak nezměrné,
"tc", bohaté tak věrné!
Nenávidím tě,
ty že jsi náš praděd,
společnosti, ach běd!
Kdybych věděl, kde hrob tvůj,
žádné kytice bych nedal,
s chutí bych na něj naplival...
Pro tebe jablko,
ukousnutí, hryznutí s chutí,
a mě? Soud k obhajobě nutí...
Nenávidím tě,
nejsi pro mě ničím! Jsi nic!
Nastav, ty cholero, svou líc...
Komentáře (3)
Komentujících (2)