Já matka prosím Vás
Já
Matka co pod křížem stojím
a s Ním umírám
S Ním nesu tíhu vin
Poznávám
jaké to je
bdít Getsemanské zahradě
Vědět
co mě čeká
a vědomě udělat ten krok
co dělí lidstvo od spásy
a mě od prožití
nekonečné opuštěnosti v bolesti
…
prosím Vás
děti
žijte podle desatera
už tak je jeho kříž těžký
Přečteno 432x
Tipy 22
Poslední tipující: carodejka, Juraj Hrom, divoska_jaja, Bíša, losscar, Alien.v.v.s., enigman, Zefi, Markéta Hl., hašlerka, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)