Anotace: taková úplňková inspirace ...
..Protože pokud něco něco moc chceš,možná to i dostaneš,ale bude to ONO? Nebo jen produkt tvého chtění,ať už sebevíc posvátný?
05.11.2009 10:55:00 | Weylin
Aby jsi se k něčemu-k někomu-k TOMU- dobrala musíš přestat chtít,to přece víš,ne?:-)
05.11.2009 10:52:00 | Weylin
děkuji za krásné počtení, každý den máme možnost volby rozhodnout se jak ho prožijeme :-)
04.11.2009 20:12:00 | losscar
ST skvostná - jako ta píseň sv Františka: "Učiň mě Pane nástrojem, ať zářím Tvým pokojem"...
02.11.2009 20:51:00 | Markéta Hl.
Dal jsem Ti supertip, ale musíš mi slíbit, že mě budeš už objímat jen opatrně. Jsem rád, že mi od jarního srazu srostla žebra. :-))
02.11.2009 14:16:00 | Zasr. romantik