Anotace: .
Chtěl bych jen dodat, že neexistuje nic jako nevíra, protože jakmile bys věřila, že nevíra je, je to víra... Hm :-)
Báseň je moc dobrá, rád bych něco vytknul, ale není co.
18.04.2010 20:43:00 | Rampa.Tau
Jde věřit v život, věřím v život a věřím v konec, bez víry jsem nikdy nebyla, nevim jestli se bez ní dát žít....Totiž můžeš věřit v to jak žiješ, ne v samotné žití.
18.11.2009 19:07:00 | Pohjolanka
Lze bez víry vůbec žít? Možná jen jde o to, co si člověk představuje pod slovem "víra"... Snad věříš alespoň ve své psaní,ne?... :-) Navzdory přeji vše dobré!
16.11.2009 06:57:00 | Amáta
Churry-věřit v život,to jde? Já jsem myslel že život žiješ a ne že si myslíš že ho žiješ..:-)Protože víra je teorie,předpoklad..:-)
13.11.2009 10:33:00 | Weylin