Anotace: ..ta prapůvodní mytologická podoba i význam...
Sbírka: ..noční předUsínání..
neznám zvyky starého Říma
jak líčí tvá báseň strohá
do dvou uzavřena slok
v srdci mám vlastního Boha
Genius loci ať si dřímá
tam, kde peněz leží žok
***
Jiří senior
01.12.2009 12:02:00 | j.c.
jsi kněžka
onoho génia loci
co v nás žije..ještě
možná odraz ve vůni deště
dne,noci,her
jen kousek na sever je..
naše chápání podstaty
zrcadlení ve všedním dění..skuktů našich...
ST
30.11.2009 14:58:00 | Mbonita