Anotace: meditace
Jaký si to uděláš,takový to pro tebe bude,milá.Záleží pouze na nás lidech,jak svůj život čapnem do ruk a kam se podějeme.Záleží skutečně na pohledu a na našem širokosáhlém srdci,co a jak.Přeji mnoho zdarů,děvče:-)
11.12.2009 17:05:00 | susana načeva
Jestli ty radosti světské nejsou lepší a věř jen v sebe!
03.12.2009 18:35:00 | rybí prdy