Děkuji za krásnou parafrází "Pastýřského žalmu". Nádherné vyznání, které zní NAVZDORY. Pochybnostem, faktům, realitě. I já bych se chtěl k něčemu upínat. K Milujícimu, Laskavému, Dobrému Otci. Je-li...
03.02.2010 12:39:00 | francouz.s
Zatím třeba teď,na Haiti,odpočívají ovečky v hromadách hnijících mrtvol..
To je neuvěřitelné co s lidma dělá náboženská víra,jaké nesmysly pořád opakují jak papoušci..
16.01.2010 12:23:00 | Weylin
Vidím to teď co se děje na Haiti,jaký je tvůj Hospodin pastýř,jak svoje katolické ovečky s láskou pase..
Milosrdný hospodin plný lásky..
16.01.2010 12:19:00 | Weylin
Sice nejsem věřící a nevím, jak zní originál, ale tohle se mi líbí. Živě si to představuji. :-)
16.01.2010 07:29:00 | CRASH