Setkání s Benediktem XVI
Anotace: Brno, 27.září 2009
.
Den
probuzen
ještě za tmy
Ze všech stran
se slévá lidská řeka
S písní nad ránem
se krásně čeká …
Když Slunce vyrostlo
do výšky nad polem
nad obětním stolem
vzplála bohoslužba
… naráz ticho
tak ohromné že vešlo se
do dlaní sepjatých rukou
Jen zvony tisíců srdcí tlukou
rytmem modlitby Boží takty
… In nomine Patris
et Filii, et Spiritus Sancti …
Oslava společenství
Kristových dětí
Stodvacet tisíc lidí jedním tělem
sjednoceným Spasitelem
a naráz čas tak rychle letí ...
Pak požehnání vyřknul hlas
… Deo gratias!
.
Přečteno 452x
Tipy 30
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Jana M., Ovádko, Koza, Markéta Hl., Mbonita, JA.RO., eroze, sveřep, Dota Slunská, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)