Za branou
Ráno padá rána za ranou
S vlažným kafem čekám před branou
Chladlo trochu dýl, než mělo
A já vstala do neznáma
Nepoznaná sama sebou
Co bude za ní? Co tam čeká?
Mekka, Řím či Jerusalém…
Vrátný: "Pání, za kým jdete?"
Nemám zdání!
Asi jak ptáci táhnou na Jih
mířím taky za tím Světlem!
Přečteno 446x
Tipy 6
Poslední tipující: Boudicca, Marfuša, ilona, Agniezka, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)