Zajímavé, i když já toto téma vnímám úplně jinak. Bůh je ale přece jenom k něčemu užitečný, protože nebýt Boha (a samozřejmě též sexu), tak by většina básníků neměla o čem psát.
30.04.2015 18:32:44 | Adramelech
"Vím že v mém srdci přebýváš a přesto tě hledám v oblacích" - super!
11.06.2013 23:42:09 | muchomůrka bílá