Nic
Anotace: inspirací mi byl Jim Morrison
Miluju
a nemám rád.
Stojím tu,
ač nechci tě znát.
Provazy,
plny hudby co chci hrát,
překryji tvé vnady,
s nimiž kyselinou,
jež morrisonovi hady
z hlubin jeho duše vynesla,
tě chci poznávat
Přečteno 408x
Tipy 4
Poslední tipující: al-pacino, CULIKATÁ
Komentáře (0)