Anotace: (omlouvám se vám, kdo jste tam nebyli, je to pak trošku nesrozumitelné)
Sbírka: Ve Svatá zemi
Na svatých schodech v Králíkách jsme si se ženou vyprosili zázračné uzdravení vztahu s rodič.
Na svatých schodech v loretě (Brno - Minorité)jsem byl už dávno, mají to furt zavřený.
04.04.2011 20:20:00 | René Vulkán
Biblická hora..tuším místo kde bůh dal Mojžíšovy Desatero přikázání.Moc pěkně napsané ST
19.04.2010 13:13:00 | xoxoxo